راه اندازی سیستم‌های حفاظتی وامنیتی

شغل دندان‌پزشکی
شغل دندان‌پزشکی
دی ۲۴, ۱۳۹۶
شغل راهنمایی تور مسافرتی
شغل راهنمایی تور مسافرتی
دی ۲۵, ۱۳۹۶
راه اندازی سیستم‌های حفاظتی وامنیتی

راه اندازی سیستم‌های حفاظتی وامنیتی :

در خانه‌ها، مغازه‌ها، شرکت‌ها و سایر مراکز مهمی که خطر سرقت، آتش سوزی، بمب گذاری و سایر انواع خطرهای مالی و جانی وجود دارد، برای بالا بردن امنیت دستگاه‌هایی نصب می‌کنند که به آنها ‌راه اندازی سیستم‌های حفاظتی وامنیتی می‌گویند.

نصاب سیستم‌های حفاظتی و امنیتی کیست؟

نصاب سیستم‌های حفاظتی و امنیتی کسی است که در مکان های مختلف، سیستم امنیتی مناسب با آن فضا را نصب و راه اندازی می‌کند.

ویژگی‌های نصاب سیستم‌های حفاظتی وامنیتی:

جسور و صبور است: گاهی یک سیستم پس از ساعت‌ها تلاش برای راه‌اندازی آن عمل نمی‌کند؛ مثلا دوربین‌ها تصویر را نشان نمی‌دهند؟ در چنین شرایطی، او نباید خود را ببازد بلکه باید با صبر و حوصله مشکل را پیدا کند و سیستم را راه بیندازد.
خوش قول است: مردم کار خود را به کسی می سپارند که آن را سر‌وقت تحویل دهد. در عین حال، گاهی حفظ امنیت مکانی خاص ضرورت زیادی دارد و حتی یک روز به تعویق افتادن کار، ممکن است خطراتی ایجاد کند.
قابل اعتماد است: او وارد فضاهای شخصی یا شغلی افراد می‌شود و با نصب سیستم های امنیتی در این مکان‌ها، از راه ورود به آنها اطلاع پیدا می‌کند؛ پس اگر فرد معتمدی باشد می‌تواند در این شغل بماند.

ورود به شغل راه اندازی سیستم‌های حفاظتی وامنیتی:

افرادی که در هنرستان رشته‎های فنی خوانده‌اند، در این شغل موفق ترند؛ زیرا دست به ابزار بودن از لازمه های این شغل است. حداقل تحصیلات لازم برای ورود به این شغل دیپلم است. اگر می‌خواهید وارد این شغل شوید، نباید از برق یا از ارتفاع بترسید، چون با ‌آنها سر و کار دارید. این شغل نیاز به آموزش دارد. پس می‌توانید در دوره‌های آموزشی که شرکت‌های خصوصی برگزار می‌کنند(آگهی آنها را می‌توانید در روزنامه‌ها ببینید)، شرکت کنید و اصول این کار را بیاموزید. مجتمع‌های فنی نیز دوره‌های کامل لازم برای این شغل را آموزش می‌دهند. البته می‌توانید به صورت تجربی و با شاگردی در کنار فردی متبحر این کار را بیاموزید، ولی اگر از ابتدا به شیوه‌ای صحیح آموزش ببینید، کارتان را راحت‌تر شروع خواهید کرد.

حتما بخوانید : معرفی سایر مشاغل| نقاشی

پیشرفت شغلی:

اگر بتوانید شناخت درستی از بازار پیدا کنید و با تشکیل یک گروه متبحر و فنی، خودتان به طور مستقل شرکت تاسیس کنید، در این شغل پیشرفت خواهید کرد. گرفتن نمایندگی فروش یک تولیدکنندۀ معتبر این گونه سیستم ها می‌تواند نهایت ارتقای شغلی برای شما باشد.

فضای شغلی:

شما می‌توانید در شرکت‌های خصوصی مشغول به کار شوید یا اینکه به صورت فردی اقدام به تاسیس مغازه کنید که البته در این حالت به سرمایه نیاز دارید. می‌توانید به طور مستقل، بدون داشتن مغازه و تنها به کمک تبلیغات هم کار کنید ولی مردم اغلب به شرکت‌ها اعتماد بیشتری دارند و کار خود را به نصابی می‌سپارند که شرکت‌ها معرفی می‌کنند، چون علاوه بر اطمینان بیشتری که به این افراد وجود دارد، شرکت‌ها کالاهای نصب شده را تضمین نیز می‌کنند و در صورت بروز مشکل، امکان تعمیر یا تعویض آنها را هم دارند. به هر حال، به هر طریقی که مشغول به این کار شوید، فضای شغلی شما منازل، مغازه‌ها و اماکن عمومی هستند که به سیستم های امنیتی و حفاظتی نیاز دارند. نصابان سیستم‌های حفاظتی و امنیتی با کسانی که ابزار کارشان را می‌فروشند و با کارشناسان فروش شرکت‌های مرتبط در ارتباط شغلی هستند.

وظایف و مسئولیت‌ها:

نصب دوربین های مدار بسته
نصب دزدگیر
نصب آیفون تصویری و درهای خودکار
راه اندازی دستکاه های اعلام حریق در منازل و مغازه ها (مثل حسگرهای دود یا نشت گاز) و اطفای حریق برای اماکن عمومی مانند بیمارستان‌ها، پارکینگ‌ها و کارخانه‌ها
مشاوره و آگاهی دادن به مشتری (اینکه کدام سیستم برای فضای او مناسب است).

مطلوبیت‌های شغل راه اندازی سیستم‌های حفاظتی وامنیتی:

در حال حاضر این شغل بازار کار خوبی دارد و شما با گذراندن یک دورۀ آموزشی می‌توانید مشغول به کار شوید. از طرفی، در صورت اشتغال به این شغل، از جدیدترین سیستم‌های روز دنیا که خیلی از افراد آنها را نمی‌شناسند و نمی‌توانند با آنها کار کنند، مطلع هستید.

محدودیت‌های شغل راه اندازی سیستم‌های حفاظتی وامنیتی:

محدودیت خاصی در این شغل وجود ندارد، جز اینکه ممکن است در ابتدای کارتان به عنوان یک نصاب ساده درآمد چندانی نداشته باشید.

اهمیت شغلی:

در گذشته شاید فقط مکان‌های عمومی یا فضاهای خاصی به سیستم های حفاظتی و امنیتی نیاز داشتند ولی امروزه بسیاری از مکان‌ها به دوربین های مدار بسته یا سیستم های اعلام و اطفای حریق نیازمندند. از طرفی، سیستم‌هایی مانند درهای خودکار و آیفون‌های تصویری به دلیل رفاه بیشتری که ایجاد می‌کنند، طرف داران زیادی پیدا کرده‌اند. با وجود صاحبان این شغل، صاحبان مشاغل دیگر به راحتی می‌توانند فضای شرکت یا کارخانه خود را کنترل کنند. پس حضور آنها برای حفظ امنیت فضاهای مختلف ضروری است.

منابعی برای کسب اطلاعات بیشتر:

چون این شغل اتحادیه و صنف مجزایی برای خود ندارد، بهترین راه برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر مراجعه به شرکت‌های ارائه دهنده این خدمات یا صاحبان این شغل است.

 

منبع: فرهنگنامه مشاغل

دیدگاه ها بسته شده است