شغل آرایشگری

شغل آتش‌نشانی
شغل آتش‌نشانی
آذر ۱۹, ۱۳۹۶
کاش کتاب خواندن مد بود
کاش کتاب خواندن مد بود!!!
آذر ۲۲, ۱۳۹۶
شغل آرایشگری

شغل آرایشگری:

به آرایش، پیرایش و خدمات زیبایی که در مکان های مشخصی به نام آرایشگاه انجام ص شود، ‌«آرایشگری‌» می‌گویند. شغل آرایشگری

آرایشگر کیست؟ ‌

فردی است که پس از کسب مهارت های لازم، خدمات متنوع آرایشی و بهداشتی را به مشتریان ارائه می دهد.

ویژگی‌های آرایشگر:

با ذوق وملیقه است: مشتریان آرایشگری را می پسندند که برای هرچه زیباتر کردن آن ها ذوق و سلیقه به خرج بدهد.

گشاده روست: آرایشگر با مشتریان به طور رو در رو در ارتباط است؛ بنابراین برخورد خوب او در جذب و حفظ مشتریان اهمیت زیادی دارد.

صبور است: آرایشگر گاهی باید چندین ساعت برای انجام درخواست های یک مشتری وقت بگذارد و بنا به صلیقه او عمل کند.

به آراستکی خود اهمیت می دهد: کسی که با زیبایی سر و کار دارد، باید به آراستگی ظاهر خود نیز اهمیت بدهد.

ورود به شغل آرایشگری:

شما با داشتن هر نوع مدرک تحصیلی پس از گذراندن دوره ای ٣ تا ۴ ماهه در آموزشگاه های آرایشگری، مهارت اولیه برای این شغل را کسب می کنید. پی از اتمام چنین دوره هایی می توانید در آزمون وزارت کار شرکت کرده و در صورت قبولی، مدرک فنی حرفه ای دریافت کنید. اگر دوست داشته باشید به طور حرفه ای به این شغل بپردازید ، باید دوره های تخصصی این رشته راکه اغلب برای بانوان است بگذرانید. این دوره ها شامل آموزش انواع آرایش، کوتاهی، گریم و … است. اگر این دور؟ها را به خوبی بگذرانید، می توانید مجوز تاسیس ارایشگاه دریافت کنید.

حتما بخوانید : معرفی سایر مشاغل| بازاریابی

پیشرفت شغلی:

آرایشگری که دور ه های تخصصی بیشتری را بگذراند، به دلیل مهارت های خود می‌تواند مشتریان بیشتری داشته باشد و امکان تاسیس آموزشگاه آرایشگری را پیدا می کند.

فضای شغلی :

آرایشگاه باید سرپوشیده، بهداشتی و مرتب باشد. معمولا بین آرایشگران یک آرایشگاه و مشتریانشان روابط دوستانه حاکم است. محیط آرایشگاه باید به تایید وزارت بهداشت برسد. دیوارهای بخش هایی از آرایشگاه باید به طور کامل یا تا نیمه با سنگ یا سرامیک پوشید ه باشد. کف آن ها نیز باید از سنگ باشد و راه آب هم داشته باشد.

آرایشگران با فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی ارتباط شغلی دارند.

وظایف و مسئولیت‌ها:

وظایف آرایشگران خانم و آقا با هم تفاوت هایی دارد ولی در کل، آرایشگر باید بتواند رضایت مشتریان را جلب کند و ازعهده انجام تمامی درخواست های آن ها برآ ید. البته در بعضی از آرایشگاه‌های زنانه هر فرد در کاری تخصص دارد ولی تمامی خدمات لازم در آنجا ارائه می شود. رعایت امور بهداشتی مثل ضدعفونی کردن وسایل و استفاده از تیغ یک بار مصرف و به طور کلی مراقبت از حفظ سلامتی مردم از وظایف اصلی آرایشگر است. به علاوه،آرایشگر باید به دقت به درخواست های مشتری گوش دهد و دقیقا همان چیزی را که او می خواهد انجام دهد.

مطلوبیت‌های شغل آرایشگری:

آرایشگاه های زنانه درآمد بسیار خوبی دارند؟ زیرا علاوه بر آرایشگری، خدمات بهداشتی و زیباسازی و ترمیم پوست هم انجام می دهند. از دیگر مزیت های شغل آرایشگری تعیین ساعت کاری توسط ارایشگر است. او اختیار دارد ساعات کاری خود را مشخص کند. اکر آرایشگر خود محل کار مستقلی نداشته باشد، معمولا در آرایششاه های دیگر به صورت درصدی کار می کند؛

به این صورت که از سود به دست آمده، درصدی به صاحب آرایشگاه و درصدی به آرایشگر تعلق می گیرد. البته حالت دیگری هم وجود دارد و آن این است که چند نفر با هم یک آرایشگاه را اجاره می کنند و سود به طور مساوی بین آن ها تقسیم می شود.

محدودیت‌های شغل آرایشگری:

در بلند مدت ممکن است آرایشگر دچار ناراحتی هایی در ناحیه گردن، کمر و پا شود.

اهمیت شغلی:

به دلیل ضرورت پاکیزگی، زیبایی و حفظ بهداشت و با توبحه به اهمیتی که دین مبین اسلام به این مسائل می دهد، وجود این شغل ضروری است. همچنین، با افزایش حجم تبلیغات در مورد زیبایی و توجه روزافزونی که افراد به زیباتر شدن دارند، اگر این شغل نباشد، نیازهای مردم در این مورد رفع نمی شود.

منابعی برای کسب اطلاعات بیشتر:

اگر با مراجعه به سالن های ‌«آموزش آرایشگری‌» پاسخ پرسش هایتان را پیدا نکردید، می توانید به ‌اتحادیه صنف آرایشگران سری بزنید.

 

منبع: فرهنگنامه مشاغل

دیدگاه ها بسته شده است