معرفی رشته موسیقی

معرفی رشته سینما
معرفی رشته سینما
آبان ۲۱, ۱۳۹۶
تفاوت و شباهت فنی‌حرفه‌ای و کاردانش
تفاوت و شباهت فنی‌حرفه‌ای و کاردانش
آبان ۲۱, ۱۳۹۶
معرفی رشته موسیقی

معرفی رشته موسیقی:

هدف:

با هدف گسترش دانش عملی و نظری موسیقی و تربیت نیروی متخصص، رشته های مرتبط در دانشگاه های جهان ایجاد شده است. رشته نوازندگی ساز ایرانی یکی از این رشته ها در دانشگاه های کشور می باشد که با هدف تربیت نوازندگان موسیقی اصیل و سنتی ایرانی راه اندازی شده است. معرفی رشته موسیقی

آشنایی کلی

در رشته نوازندگی موسیقی ایرانی بر مبانی نظری و ردیف نوازی موسیقی ایرانی تاکید می شود. در حوزه نظری دانشجویان این رشته با فلسفه موسیقی، تاریخ موسیقی، فواصل موسیقی، صداها و … آشنا می شوند. در بخش عملی نیز در ساز مورد علاقه خود (سازهای ایرانی شامل: تار، سه تاری، قانونی، نی ، کمانچه، قیچک، بربط (عود)، سنتور، رباب) تخصص و مهارت لازم را کسب می کنند.

حتما بخوانید : معرفی سایر رشته‌ها | سینما

مشاغل

فارغ ­التحصیلان کارشناسی این رشته با کسب دانش عمومی و نظری در خصوص موسیقی و بخصوص موسیقی سنتی ایران توانایی آموزش، تدوین، تنظیم و اجرای قطعات را دارند و یا می ­توانند به مطالعه و تحقیق در این حوزه بپردازند و همچنین در ارکسترهای موسیقی ایرانی عضو شوند.

توضیحات بیشتر:

ناسب روح آدمی برای پذیرش سخن، حسن سلوک و رفتار، همراهی نظم و نثر، شعر و ادبیات یا سایر فعالیت های اجتماعی، هنری و فرهنگی با موسیقی آنقدر موزون و هماهنگ است که گوئی اگر انسان نبود موسیقی خلق نمی شد.
موسیقی لطافت خود را وامدار ابزارالات برقی و پیشرفته نمیداند صدای موزون و هم آهنگ پرندگان و ریزش و خروش آب رودخانه ها و موج دریاها و بسیاری از عناصر طبیعی بسیاربسیار در این زمینه تاثیر گذار بوده است .

دراین رشته ذوق هنری وجوهره وجودی انسان ها می تواند حرف اول را بزند و در هنرستان در سه گرایش نوازندگی ساز ایرانی، مبانی آهنگ سازی و نوازندگی ساز جهانی می توانید به عنوان هنرجو پدیرفته شوید. هنرجویان در طی دوران تحصیل با مبانی فیزیک صوت و آزمایشگاه، مبانی نظری و ساختارموسیقی ایرانی، تاریخ و ساختارموسیقی جهانی، سازشناسی ایران و جهان، هماهنگی عمومی و تخصصی، همراهی سازبا آواز ایرانی سرایش و تربیت شنوائی، پیانو عمومی- ساز دوم، آواز گروهی گروه نوازی. ارکستر موسیقی ملی/ جهانی، سازتخصصی ایرانی/ جهانی و آشنائی با شعر آشنا می شوند.

دیدگاه ها بسته شده است